Omplacering/Till salu

Här hittar du valpar över 6 månader samt vuxna hundar till salu eller omplacering.

Stamtavlenamn: Xodix Fantastic Zafir Flower
Registreringsnummer: SE45450/2016
Tilltalsnamn: Wega
Hårlag: Powderpuff
Beskrivning: Pufftiken Wega har numer gått i pension från valplådan och söker efter det bästa pensionärslivet hos någon som har mycket tid och kärlek och kan möta hennes behov av närhet, rörelse och aktivitet. Wega är en glad och busig tjej som helst vill vara med på allt hennes människor gör. Hon älskar mat och behöver en balanserad diet för att inte lägga på sig. Wega är född och uppvuxen hos mig och har alltid bott i flock, hon älskar att åka bil och upptäcka världen. Hon har alltid sökt kontakt med sin förare i träningssammanhang och alltid varit exalterad över att få en uppgift. Företrädesvis ser jag framför mig ett hem där Wega är ensamhund där hon verkligen blir mittpunkten. Möjligen kan jag tänka mig att där finns högst en lämplig hundkompis, men ingen flock. När Wega gick in i valplådan klipptes hennes päls kort men den är nu sedan i somras på utväxt. Hon har numer ståöron eftersom de ställde sig själva när pälsen klipptes. Jag söker helst någon i Sundsvalls närområde. Är du Wegas framtid? Kontakta mig så får vi pratas vid! MVH /Ingela.
Ägare: Ingela Dittmann
Ort: Alnö, Sundsvall
Telefonnummer: 070-317 88 79
E-postadressxodixcresteds@gmail.com
Länk ccpedigrees: https://www.ccpedigrees.se/no/registry/133163/Xodix+Fantastic+Zafir+Flower.html
Stamtavlenamn: Kryddhundens Mandelflarn
Registreringsnummer: SE18832/2023
Tilltalsnamn: Mandel
Hårlag: Powderpuff
Beskrivning: Mandel är en lite över året gammal hanhund som blivit kvar hemma. Han bor tillsammans med en äldre dalmatinerhane, tre chinese crestedtikar och en äldre katt. Att gå koppelpromenader är inga problem, han kan vara lös i skogen. Mandel är lite tveksam med okända personer och barn är konstiga (inte van vid barn), men han säljer sitt hjärta till sin ägare, han följer en till jordens kant. Han är vit med chokladbruna prickar och har en rejäl päls. Orkar man inte med pälsvården är det en fördel att klippa den kort. Han är mycket van vid all typ av hantering. Vi bor utanför tätbebyggt område så han är inte van vid mycket rörelse runt hemmet men det går ju att lära en hund.  Han är försäkrad i Agria, en försäkring som är bra att ta över.  Priset för honom är inte alls satt i sten, jag är öppen för förslag.
Ägare: Karin Håkansson Jackson
Ort: Söderköping
Telefonnummer: 0768-171926
E-postadressKryddhund@telia.com
Länk ccpedigrees: https://www.ccpedigrees.se/en/registry/156371/Kryddhundens+Mandel.html


Stamtavlenamn: Jean Dark Come Fly With Me
Registreringsnummer: SE55620/2022
Tilltalsnamn: Cosmo
Hårlag: Hårlös
Beskrivning: Världens tryggaste, vänligaste och mysigaste lilla kille söker efter sitt nya hem! Cosmo är 15 månader, pigg, glad och väldigt social. Han är orädd, framåt och älskar att få vara med sin familj. Barn, vuxna och andra djur funkar fint, han njuter av livet och det mesta utom att inte få vara med. Cosmo är uppvuxen med vår labrador som är certifierad assistanshund och han har därmed tränats som en sådan. Cosmo är van att gå långa promenader, träffa hundkompisar och delta på olika hundkurser, dit har han åkt både bil och kommunalt och allt funkar fint. Han gillar verkligen att få träna, men har också tävlat på utställning två gånger i sitt liv – då blev han BIR-Valp och i officiell klass blev han bästa junior och fyra bästa hane med reserv-cert. Det viktigaste är rätt hem och familj för Cosmo – du som är intresserad ska ha ett stort hjärta, massa kärlek och mycket tid att spendera tillsammans med vår fina kille. Cosmo är ingen problemhund, utan kom till oss i en tid med småbarn och annat i familjen som gör att vi inte hinner med honom på det viset han förtjänar.
Ägare: Therese Sjögren
Ort: Tyresö
Telefonnummer: 076-709 89 00
E-postadress: Therese.e.sjogren@gmail.com
Länk ccpedigrees: https://www.ccpedigrees.se/se/registry/143616/Jean+Dark+Come+Fly+With+Me.html

Scroll to top